Skip to content

Algemene voorwaarden

Details
1. De klant bevestigt dat alle aangegeven details in het bestelformulier van de bestelling correct zijn. Alle wijzigingen aan deze bevestiging zijn afhankelijk van beschikbare mogelijkheden.

Betalingen & Prijzen
1. Om de bestelling definitief te maken en de ophaaldatum vast te leggen, dient binnen 48 uur aan de volledige betaling te worden voldaan via de betalingslink die per e-mail naar de klant gestuurd zal worden.
2. Indien de bestelling minstens een (1) week alvorens de vastgelegde ophaaldatum geannuleerd wordt, zal het volledig betaalde bedrag gerestitueerd worden. Indien de bestelling binnen een (1) week alvorens de vastgelegde ophaaldatum geannuleerd wordt, zal het volledig betaalde bedrag niet gerestitueerd worden.
3. Wijzigingen aan het ontwerp van de taart of entremet na betaling en bevestiging van de bestelling, kunnen leiden tot extra kosten.
4. Alle wijzigingen van de bestelling zijn afhankelijk van beschikbaarheid en beschikbare mogelijkheden en dienen schriftelijk en niet later dan een (1) week voor de vastgelegde ophaaldatum ingediend te worden.

Levering
1. Niki van Bake Patisserie garandeert een product van hoge kwaliteit, maar kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor onvoorziene omstandigheden, zoals extreem weer, ongelukken, en andere oorzaken buiten haar invloed.
2. Niki van Bake Patisserie cakes en entremets dienen zelf opgehaald te worden, waarbij een garantie tot de deur wordt gehanteerd. Niki van Bake Patisserie is niet verantwoordelijk voor schade aan het geleverde product veroorzaakt na het ophalen van het product. De klant is verantwoordelijk voor het vervoer van het product en voor een veilige en gekoelde plek om de taart of entremet neer te zetten.
3. Eigendom van het product gaat over van Niki van Bake Patisserie naar de klant zodra de overdracht plaats heeft gevonden.
4. Niki van Bake Patisserie zal de klant adviseren over de beste zorg voor de taart of entremet. Indien de klant ervoor kiest dit advies niet aan te nemen, kan Niki van Bake Patisserie niet verantwoordelijk worden gehouden voor de gevolgen.

Verantwoordelijkheid
1. De taarten en entremets van Niki van Bake Patisserie kunnen melk, granen, noten, pinda’s, soja, cacao of andere allergenen bevatten of hiermee in aanraking zijn geweest. Het is en blijft de verantwoordelijkheid van de klant om eventuele allergieën aan te geven en om gasten hierover te informeren. Niki van Bake Patisserie is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties.
2. De klant is verantwoordelijk voor het verwijderen van alle niet-eetbare decoratie alvorens consumptie van de taart of entremet. 

Overig
1. Niki van Bake Patisserie behoudt het recht om foto’s en video’s van de gemaakte taarten en entremets te gebruiken voor promotionele doeleinden zonder vergoeding.
2. Niki van Bake Patisserie behoudt het recht om last-minute beslissingen te nemen over het ontwerp met als doel de kwaliteitsstandaard te behouden.
3. Het aantal aangegeven taartstukken dat uit een taart of entremet gehaald kan worden, is gebaseerd op veelvuldige ervaring van het aansnijden van taarten/entremets. Niki van Bake Patisserie kan niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer de klant meer/minder stukken uit een taart/entremet snijdt.

Disclaimer

Niets van deze website mag worden weergegeven, bewerkt, uitgezonden, gekopieerd, overgebracht, gepubliceerd, verspreid, gewijzigd, gepost of geplaatst op andere websites of documenten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website, met inbegrip van audio-, video, foto en tekstmateriaal zijn voorbehouden en elk gebruik ervan zonder voorafgaande toestemming van Niki van Bake Patisserie is ten strengste verboden.