Skip to content

Let's celebrate

Een echte show-stopper voor wanneer u iets te vieren heeft! De Let’s celebrate! taarten worden opgebouwd uit cakelagen met een vulling die de smaakpapillen op scherp zet door de verschillende smaken en texturen: zachte mousses, fruitige geleien en crunchy elementen. De taarten worden afgesmeerd met een witte chocolade Swiss meringue botercrème.

Alle taarten en entremets dienen minstens twee weken voor de gewenste ophaaldatum besteld te worden. Niki van Bake taarten en entremets dienen zelf opgehaald te worden, geen bezorging mogelijk. Let op: uw bestelling is pas definitief wanneer aan de betaling is voldaan en u een bevestigingsmail heeft ontvangen.

Smaken

Prijs vanaf

89,95 (excl. 9% btw)

Specificaties

Doorsnede: +/- 17cm
Hoogte: +/- 22cm (afhankelijk van de decoratie)
Serveert 15 tot 18 personen

Staat uw favoriete smaak er niet tussen? Wilt u een grotere of kleinere taart? Geef uw wensen aan in het vak van de Speciale wensen, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Bestellen

  • Gewenste ophaaldatum
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bestellen

  • Gewenste ophaaldatum
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beyond the Bake

Is er sprake van allergieën? Dan dient dit te worden aangegeven in het vak van de Speciale wensen. Wordt een allergie niet aangegeven, dan kan Niki van Bake niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen.

Alle cakes en entremets worden geleverd op een cakedrum van +/- 1,5cm dik en worden verpakt in een doos.

Het is van belang dat de cake of entremet zo snel mogelijk na het ophalen daarvan weer in de koeling komt te staan. Bewaar uw cake of entremet dus in de koelkast, het liefst in de doos waarin deze geleverd wordt om uitdroging te voorkomen.

Voor de Let’s Celebrate! taarten wordt geadviseerd deze 15 minuten voor het aansnijden uit de koelkast te halen, dat maakt de botercrème aan de buitenkant nóg lekkerder om te eten.

U kunt uw cake of entremet tot 3 dagen na het ophalen daarvan in de koelkast bewaren.

Heeft u taart over? Dan kunt u deze in stukjes snijden, deze in huishoudfolie wikkelen en invriezen. Ingevroren stukjes taart kunt u tot 3 maanden bewaren. Laat de stukjes zonder huishoudfolie op een bordje in de koelkast ontdooien, alvorens consumptie.

Disclaimer

Niets van deze website mag worden weergegeven, bewerkt, uitgezonden, gekopieerd, overgebracht, gepubliceerd, verspreid, gewijzigd, gepost of geplaatst op andere websites of documenten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website, met inbegrip van audio-, video, foto en tekstmateriaal zijn voorbehouden en elk gebruik ervan zonder voorafgaande toestemming van Niki van Bake Patisserie is ten strengste verboden.