Skip to content

Moederdagspecial

Verras jij jouw moeder dit jaar voor Moederdag met bloemen die niet alleen lekker ruiken, maar ook nog eens overheerlijk smaken? Zet haar in het zonnetje met dit geweldige minitaartje in de vorm van een boeket! 

Slechts beperkt beschikbaar, OP=OP, dus wees er snel bij. De taartjes zijn op 13 mei 2023 op te halen.*

Belangrijke mededeling: Niki van Bake Patisserie is verhuisd! De Moederdagspecials zijn op te halen op het nieuwe adres in Reusel.

*Let op: Uw bestelling is pas definitief wanneer aan de betaling is voldaan en u een bevestigingsmail heeft ontvangen.

Smaak

De minitaartjes zijn opgebouwd uit lagen red velvet cake, frambozengelei, witte chocolademousse en stukjes Ruby chocolade*. Ze worden afgesmeerd en gedecoreerd met een witte chocolade Zwitserse meringue botercrème en afgemaakt met een melkchocolade ”Mom” en gouden suikerparels.

Prijs per stuk

24,95 (incl. 9% btw)

.

Bento cake

De bento cake is op het moment een grote trend in de taartwereld: een minitaartje in een take-away doosje. Perfect om als cadeau weg te geven!

Bestelling en bezorging

Bestellen mogelijk t/m 6 mei 2023 (zolang de voorraad strekt)

Ophaaldatum: 13 mei 2023

*Ruby chocolade is na donkere, melk en witte chocolade de vierde officiële chocoladesoort. De roze kleur komt niet van toegevoegde smaak- en kleurstoffen, maar van bepaalde delen van de Ruby cacaoboon zelf. Ruby chocolade heeft een frisse, besachtige smaak.

Bestellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bestellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beyond the Bake

Is er sprake van allergieën? Dan dient u Niki van Bake hierover te informeren. Wordt een allergie niet aangegeven, dan kan Niki van Bake niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen.

Het taartje wordt gemaakt op een taartkarton en op een vetvrij papier ingepakt in een doosje. Het doosje is 100%  biologisch afbreekbaar en kan bij het GFT-afval!

Het is van belang dat het taartje zo snel mogelijk na het ophalen daarvan weer in de koeling komt te staan. Bewaar hem dus in de koelkast, het liefst in het doosje waarin deze geleverd wordt om uitdroging te voorkomen.

Tip: adviseer mama om het taartje 30 minuten alvorens consumptie uit de koelkast te halen, dat maakt de botercrème aan de buitenkant nóg lekkerder om te eten.

U kunt het taartje tot 3 dagen na het ophalen daarvan in de koelkast bewaren.

Heeft u taart over? Dan kunt u deze in huishoudfolie wikkelen en invriezen. Ingevroren taart kunt u tot 3 maanden bewaren. Laat de taart zonder huishoudfolie op een bordje in de koelkast ontdooien, alvorens consumptie.

Disclaimer

Niets van deze website mag worden weergegeven, bewerkt, uitgezonden, gekopieerd, overgebracht, gepubliceerd, verspreid, gewijzigd, gepost of geplaatst op andere websites of documenten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website, met inbegrip van audio-, video, foto en tekstmateriaal zijn voorbehouden en elk gebruik ervan zonder voorafgaande toestemming van Niki van Bake Patisserie is ten strengste verboden.

De Moederdagspecial is helaas niet meer beschikbaar.