Skip to content

Moederdag special

Is jouw moeder de allerliefste van de hele wereld en verdient zij een speciaal cadeau voor Moederdag? Verras haar dan met deze unieke Moederdag entremet van Niki van Bake Patisserie!

Slechts beperkt beschikbaar, OP=OP, dus wees er snel bij. De entremets zijn op 7 mei 2022 op te halen.*

*Let op: Uw bestelling is pas definitief wanneer aan de betaling is voldaan en u een bevestigingsmail heeft ontvangen.

Smaak

Mango-passievruchtmousse, frambozencrémeux, pistachecake en een witte chocolade koekbodem. De entremet wordt afgemaakt met een mirror glaze en een witte chocolade bloemenboeket.

Prijs per stuk

Nu voor 54,95 (incl. 9% btw)

Reguliere prijs: 59,95 (excl. 9% btw)

Aantal porties

8 tot 10 (Stukjes over? Vries ze in voor later!)

Bestelling en bezorging

Bestellen mogelijk t/m 3 mei 2022

Ophaaldatum: 7 mei 2022

Een entremet is de ultieme desserttaart binnen de patisserie, maar kan ook perfect gegeten worden in de middag met een kop koffie of thee. Hij wordt gekenmerkt door zijn unieke opbouw, waarbij een interieur bestaande uit verschillende lagen van verscheidene smaken en texturen omhuld wordt door een luchtige, zachte mousse. Uw entremet wordt afgewerkt met een mirror glaze.

Bestellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bestellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beyond the Bake

Is er sprake van allergieën? Dan dient u Niki van Bake hierover te informeren. Wordt een allergie niet aangegeven, dan kan Niki van Bake niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen.

De entremets worden geleverd op een cakedrum van +/- 1,5cm dik en worden verpakt in een doos.

Het is van belang dat de entremet zo snel mogelijk na het ophalen daarvan weer in de koeling komt te staan. Bewaar uw entremet dus in de koelkast, het liefst in de doos waarin deze geleverd wordt om uitdroging te voorkomen.

U kunt uw entremet tot 3 dagen na het ophalen daarvan in de koelkast bewaren.

Heeft u taart over? Dan kunt u deze in stukjes snijden, deze in huishoudfolie wikkelen en invriezen. Ingevroren stukjes taart kunt u tot 3 maanden bewaren. Laat de stukjes zonder huishoudfolie op een bordje in de koelkast ontdooien, alvorens consumptie.

Disclaimer

Niets van deze website mag worden weergegeven, bewerkt, uitgezonden, gekopieerd, overgebracht, gepubliceerd, verspreid, gewijzigd, gepost of geplaatst op andere websites of documenten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website, met inbegrip van audio-, video, foto en tekstmateriaal zijn voorbehouden en elk gebruik ervan zonder voorafgaande toestemming van Niki van Bake Patisserie is ten strengste verboden.

De Moederdagspecial is helaas niet meer beschikbaar.