Skip to content

Paasspecial

Ga jij dit jaar op zoek naar een écht luxe paasei? Dan ben je bij Niki van Bake Patisserie aan het juiste adres! Dit ambachtelijke paasei van maar liefst 20 cm hoog is een eetbaar kunstwerk om je vingers bij af te likken. Bestel hem snel!

Slechts beperkt beschikbaar, OP=OP, dus wees er snel bij. De Paasspecials zijn op 8 april 2023 op te halen.*

Belangrijke mededeling: Niki van Bake Patisserie is verhuisd! De Paasspecials zijn op te halen op het nieuwe adres in Reusel.

*Let op: Uw bestelling is pas definitief wanneer aan de betaling is voldaan en u een bevestigingsmail heeft ontvangen.

Smaak

De paaseieren worden gemaakt van maar liefst 400 gram Callebaut chocolade naar keuze (melk, puur of wit) en zijn verrijkt met Callebaut crispy pearls, rice krispies, een nougatine gemaakt van gezouten karamel en pinda’s en mini dragee eitjes. 

Prijs per stuk

29,95 (incl. 9% btw)

.

Afmeting

Het paasei is 20 cm hoog en 13 cm breed.

Bestelling en bezorging

Bestellen mogelijk t/m 31 maart 2023 (zolang de voorraad strekt)

Ophaaldatum: 8 april 2023

I’m so egg-cited!

Wil je meer paaseieren bestellen dan mogelijk via het bestelformulier of wil je een bestelling plaatsen bestaande uit verschillende smaken? Stuur dan je wensen door naar info@nikivanbake.nl.

Bestellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bestellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beyond the Bake

Is er sprake van allergieën? Dan dient u Niki van Bake hierover te informeren. Wordt een allergie niet aangegeven, dan kan Niki van Bake niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen.

De Paasspecial wordt geleverd op een stevig, gouden karton in een doorschijnende zak.

Disclaimer

Niets van deze website mag worden weergegeven, bewerkt, uitgezonden, gekopieerd, overgebracht, gepubliceerd, verspreid, gewijzigd, gepost of geplaatst op andere websites of documenten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website, met inbegrip van audio-, video, foto en tekstmateriaal zijn voorbehouden en elk gebruik ervan zonder voorafgaande toestemming van Niki van Bake Patisserie is ten strengste verboden.