Skip to content

Paasspecial

Vier deze Pasen met hét chocolade-ei onder de chocolade paaseieren. Dit giga gevulde halve paasei van Niki van Bake Patisserie is er een om je vingers bij af te likken. Maar liefst 650 gram pure verwennerij! Deze wil je absoluut niet missen, dus bestel die van jou snel!

Slechts beperkt beschikbaar, OP = OP.

Let op: Je bestelling is pas definitief wanneer aan de betaling is voldaan en je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

De vulling

Het chocolade paasei is gemaakt van witte, melk of pure chocolade naar keuze en heeft een binnenlaag en bodem van diezelfde gekozen soort chocolade, rice krispies, feuilletine en Oreo kruimels. Daarbinnen is het ei gevuld met lagen gezouten karamel, een witte chocolade vanille ganache en een Oreo ganache.

De kleur

Alle paaseieren van elke soort chocolade worden aan de buitenkant gekleurd met dezelfde kleuren van cacaoboter. Echter, deze kleuren worden gedefinieerd door de soort chocolade die daarop geschonken wordt. Bij een achtergrond van witte chocolade blijven de kleuren licht en fel, bij melk en pure chocolade worden deze wat donkerder.

Prijs per paasei

26,95 (incl. 9% btw)

Bestellen en ophalen

Bestellen is mogelijk t/m 18 maart 2024.

Ophalen: De paaseieren zijn op 30 maart 2024 tussen 13:00u en 14:00u op te halen in Reusel.

Wil je meer paaseieren bestellen dan mogelijk via het bestelformulier of komt het ophaalmoment je niet uit? Mail dan je wensen naar info@nikivanbake.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Bestellen

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bestellen

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beyond the Bake

Is er sprake van allergieën? Dan dien je Niki van Bake Patisserie hierover te informeren. Wordt een allergie niet aangegeven, dan kan Niki van Bake Patisserie niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen.

De halve paaseieren worden geleverd in een doosje, waarin ze op een bedje van voedselveilige papiersnippers liggen.

Gezien de roomvulling van de paaseieren, wordt aangeraden deze in de koelkast te bewaren.

De paaseieren zijn tenminste houdbaar tot 14 dagen na het ophalen daarvan (in de koelkast).

Snijd de halve paaseieren met een groot, scherp mes in stukken. Het makkelijkste is om het halve paasei eerst in de breedte doormidden te snijden en vervolgens vanaf de ”kontjes” repen af te snijden. Wanneer je dichter tot het midden komt, leg dan het stuk dat je over hebt op zijn zij en snijd hem in stukken.

Verpak aangesneden paaseieren in vershoudfolie en bewaar ze in de doos waarin ze geleverd worden in de koelkast. Eenmaal aangesneden, verliezen de krokante rice krispies en feuilletine op het aangesneden vlak hun beschermlaag van de chocolade en kunnen ze makkelijker het vocht in de koelkast opnemen.  Indien niet goed verpakt, kan dan de krokante bite verminderen.

Disclaimer

Niets van deze website mag worden weergegeven, bewerkt, uitgezonden, gekopieerd, overgebracht, gepubliceerd, verspreid, gewijzigd, gepost of geplaatst op andere websites of documenten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website, met inbegrip van audio-, video, foto en tekstmateriaal zijn voorbehouden en elk gebruik ervan zonder voorafgaande toestemming van Niki van Bake Patisserie is ten strengste verboden.

De Paasspecial is helaas niet meer beschikbaar!