Skip to content

Kerstspecial

Voor de meest magische tijd van het jaar heeft Niki van Bake Patisserie weer een feestelijke Kerstspecial ontwikkeld. Verras vrienden en familie met deze speciale XMAS-entremet en verwonder hen met een kerstdessert vol warme, winterse smaken.

De Kerstspecial is slechts beperkt beschikbaar, dus wacht niet te lang met bestellen!

Let op: Je bestelling is pas definitief wanneer aan de betaling is voldaan en je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Smaken

De entremet is opgebouwd uit lagen kruidige carrot cake, een mousse van gekaramelliseerde witte chocolade, dulce de leche, vanillebavarois en een pecannoten crunchbodem. De entremet wordt afgemaakt met een velvet texture van cacaoboter.

Alles is eetbaar!

Het ”mos” om de entremet gelegen, is gemaakt van een zacht vanillebiscuit. Daarop liggen 14 handgemaakte chocolaatjes, waarvan er een aantal gevuld zijn met gezouten karamel. De chocolade kerstbal is gevuld met musketzaad voor een lekkere crunch.

Prijs per entremet

69,95 (incl. 9% btw)

Bestellen en ophalen

Te bestellen t/m 17 december 2023 (zolang de voorraad strekt).

De entremets zijn op 24 december 2023 tussen 14:00u en 15:00u op te halen in Reusel.

Meer entremets bestellen dan mogelijk via het bestelformulier of komt het ophaalmoment je niet uit? Stuur dan een mail naar info@nikivanbake.nl met je wensen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bestellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bestellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beyond the Bake

Is er sprake van allergieën? Dan dient u Niki van Bake Patisserie hierover te informeren. Wordt een allergie niet aangegeven, dan kan Niki van Bake Patisserie niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen.

De entremets worden geleverd op een cake drum van +/- 1,5cm dik en worden verpakt in een luxe doos.

Het is van belang dat de entremet zo snel mogelijk na het ophalen daarvan weer in de koeling komt te staan. Bewaar de entremet dus in de koelkast, het liefst in de doos waarin deze geleverd wordt om uitdroging te voorkomen.

Je kunt de entremet tot 3 dagen na het ophalen daarvan in de koelkast bewaren.

Heb je taart over? Dan kunt je deze in stukjes snijden, deze in huishoudfolie wikkelen en invriezen. Ingevroren stukjes taart kunt u tot 3 maanden bewaren. Laat de stukjes zonder huishoudfolie op een bordje in de koelkast ontdooien, alvorens consumptie.

Disclaimer

Niets van deze website mag worden weergegeven, bewerkt, uitgezonden, gekopieerd, overgebracht, gepubliceerd, verspreid, gewijzigd, gepost of geplaatst op andere websites of documenten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website, met inbegrip van audio-, video, foto en tekstmateriaal zijn voorbehouden en elk gebruik ervan zonder voorafgaande toestemming van Niki van Bake Patisserie is ten strengste verboden.