Skip to content

Vaderdagactie

Lastig hè, een uniek cadeau verzinnen voor Vaderdag? Nu niet meer! Met deze overheerlijke Vaderdagentremet van Niki van Bake Patisserie verras je jouw vader gegarandeerd!

Slechts beperkt beschikbaar, OP=OP, dus wees er snel bij. De entremets zijn op zaterdag 19 juni 2021 op te halen.*

*Let op: Uw bestelling is pas definitief wanneer aan de betaling is voldaan en u een bevestigingsmail heeft ontvangen.

Smaak

Melkchocolademousse, mokkacrémeux, dulce de leche, amandelbiscuit en een hazelnootcrunchbodem. De entremet wordt afgemaakt met een velvet look van cacaoboter en vanillechocolade snorretje. Alles op de entremet is eetbaar!

Prijs per entremet

Nu voor 49,95 (incl. 9% btw)

(Reguliere prijs: 59,95)

6 - 8 porties

Stukjes over? Vries ze in voor later!

Bestelling en bezorging

Bestellen mogelijk t/m 12 juni 2021

Ophaaldatum: 19 juni 2021

Een entremet is de ultieme desserttaart binnen de patisserie, maar kan ook perfect gegeten worden in de middag met een kop koffie of thee. Hij wordt gekenmerkt door zijn unieke opbouw, waarbij een interieur bestaande uit verschillende lagen van verscheidene smaken en texturen omhuld wordt door een luchtige, zachte mousse. Uw entremet wordt afgewerkt met een velvet look van cacaoboter.

Bestellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bestellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beyond the Bake

Is er sprake van allergieën? Dan dient u Niki van Bake hierover te informeren. Wordt een allergie niet aangegeven, dan kan Niki van Bake niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen.

De entremet wordt geleverd op een cakedrum van +/- 1,5cm dik en wordt verpakt in een luxe doos.

Het is van belang dat de entremet zo snel mogelijk na het ophalen daarvan weer in de koeling komt te staan. Bewaar deze dus in de koelkast, het liefst in de doos waarin deze geleverd wordt om uitdroging te voorkomen.

U kunt de entremet tot 3 dagen na het ophalen daarvan in de koelkast bewaren.

Heeft u stukjes over? Dan kunt u deze in huishoudfolie wikkelen en invriezen. Ingevroren stukjes taart kunt u tot 3 maanden bewaren. Laat de stukjes zonder huishoudfolie op een bordje in de koelkast ontdooien, alvorens consumptie.

Disclaimer

Niets van deze website mag worden weergegeven, bewerkt, uitgezonden, gekopieerd, overgebracht, gepubliceerd, verspreid, gewijzigd, gepost of geplaatst op andere websites of documenten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website, met inbegrip van audio-, video, foto en tekstmateriaal zijn voorbehouden en elk gebruik ervan zonder voorafgaande toestemming van Niki van Bake Patisserie is ten strengste verboden.

De Vaderdag special is helaas niet meer beschikbaar.