Skip to content

Entremet

Op zoek naar een taart met meer verfijning? Dan is een entremet waar u naar op zoek bent! Een entremet is de ultieme desserttaart binnen de patisserie, maar kan ook perfect gegeten worden in de middag met een kop thee. Hij wordt gekenmerkt door zijn unieke opbouw, waarbij een interieur bestaande uit verschillende lagen van verscheidene smaken en texturen omhuld wordt door een luchtige, zachte mousse. Uw entremet wordt afgewerkt met een mirror glaze of een velvet texture van cacaoboter.

Alle taarten en entremets dienen minstens twee weken voor de gewenste ophaaldatum besteld te worden. Niki van Bake taarten en entremets dienen zelf opgehaald te worden, geen bezorging mogelijk. Let op: uw bestelling is pas definitief wanneer aan de betaling is voldaan en u een bevestigingsmail heeft ontvangen.

Smaken

Prijs vanaf

79,95 (excl. 9% btw)

Specificaties

Doorsnede: +/- 20cm
Hoogte: +/- 5cm (afhankelijk van de decoratie)
Serveert 10 tot 14 personen

Staat uw favoriete smaak er niet tussen? Wilt u een grotere of kleinere taart? Geef uw wensen aan in het vak van de Speciale wensen, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Beschikbare vormen

Dome:

Standaard rond:

Yin Yang (+ €5,00 – 14-16 pers.):

Bestellen

  • Gewenste ophaaldatum
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bestellen

  • Gewenste ophaaldatum
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beyond the Bake

Is er sprake van allergieën? Dan dient dit te worden aangegeven in het vak van de Speciale wensen. Wordt een allergie niet aangegeven, dan kan Niki van Bake niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen.

Alle cakes en entremets worden geleverd op een cakedrum van +/- 1,5cm dik en worden verpakt in een doos.

Het is van belang dat de cake of entremet zo snel mogelijk na het ophalen daarvan weer in de koeling komt te staan. Bewaar uw cake of entremet dus in de koelkast, het liefst in de doos waarin deze geleverd wordt om uitdroging te voorkomen.

Voor de Let’s Celebrate! taarten wordt geadviseerd deze 15 minuten voor het aansnijden uit de koelkast te halen, dat maakt de botercrème aan de buitenkant nóg lekkerder om te eten.

U kunt uw cake of entremet tot 3 dagen na het ophalen daarvan in de koelkast bewaren.

Heeft u taart over? Dan kunt u deze in stukjes snijden, deze in huishoudfolie wikkelen en invriezen. Ingevroren stukjes taart kunt u tot 3 maanden bewaren. Laat de stukjes zonder huishoudfolie op een bordje in de koelkast ontdooien, alvorens consumptie.

Disclaimer

Niets van deze website mag worden weergegeven, bewerkt, uitgezonden, gekopieerd, overgebracht, gepubliceerd, verspreid, gewijzigd, gepost of geplaatst op andere websites of documenten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website, met inbegrip van audio-, video, foto en tekstmateriaal zijn voorbehouden en elk gebruik ervan zonder voorafgaande toestemming van Niki van Bake Patisserie is ten strengste verboden.